Catering en afhalen

à emporter

Catering door SooFrench

Zoveel mogelijk aandacht voor uw gasten tijdens een feestje thuis? Laat dan de catering verzorgen door SooFrench. Zo haalt u de lekkerste Franse hapjes in huis om uw gezelschap te verwennen. Denk aan smeuïge quiches, belegde broodjes, kazen en mooie boeren patés.  In overleg is alles mogelijk en stellen we een heerlijk menu samen.

Neemt u gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Bestellen & afhalen

U kunt al onze producten ook afhalen. Om er zeker van te zijn dat we alles op voorraad hebben is het aan te raden om een dag van te voren uw bestelling door te geven.

Naast onze versproducten hebben we ook een ‘Epicerie fine’ met verschillende olijfolies, patés, worsten, zout, jams en andere Franse delicatessen. Deze kunt u zonder bestelling meenemen naar huis.

"Met mooi weer is de Van Hogendorpstraat de "place to be" in Wassenaar. SooFrench serveert Franse croissants met een puike cappuccino en een vers bereide lunch. Franse patisserie of een lekker glaasje wijn kan ook. Uit de eigen delicatessen-winkel neem je een quiche mee voor thuis of hapjes voor een feestje."