Cadeau- en kerstpakketten

voor iedere gelegenheid

Kerstpakketten van SooFrench

Vier de Feestdagen met de heerlijke geschenken van SooFrench!

Bij SooFrench stellen we mooie kerstpakketten en relatiegeschenken samen met heerlijke Franse delicatessen. Ideaal om te geven aan familie, vrienden of uw relaties.

Wij denken graag met u mee en creëren passende pakketten voor diverse budgetten. Mogelijkheden vanaf €15,- per pakket.

De feestdagen naderen snel en feesten zijn altijd beter met heerlijke Franse lekkernijen. Het schenken van deze heerlijke artikelen is het perfecte cadeau voor al uw dierbaren.

Franse delicatessen cadeaupakketten voor de feestdagen

Of u nu de feestdagen viert met familie en vrienden, of het professioneel houdt, onze kerstgeschenken en relatiegeschenken zullen indruk maken. Franse lekkernijen, perfect om te delen met iedereen op uw lijst!

Ideaal als kerstpakket voor uw personeel. Wij hebben verschillende geschenkmanden samengesteld om uw collega’s te verwennen en hun smaakpapillen te plezieren.

Of maak indruk op uw dierbaren door een SooFrench kerstpakket te schenken. Onze geschenkmanden zitten vol met overheerlijke Franse delicatessen.

Vergeet de kerstwinkelstress en laat ons het werk voor u doen. Wij denken graag met u mee en maken passende pakketten voor verschillende budgetten.

KERSTPAKKETTEN

ICI!

Cadeaupakketten voor het hele jaar door!

Cadeaupakketten

SooFrench heeft een uitgebreid assortiment met Franse lekkernijen en hapjes, ideaal om weg te geven als verjaardagscadeau of relatiegeschenk. Wij kunnen voor elk budget het perfecte pakket leveren.

Personeelscadeaus

Niets zegt zoveel ‘Merci’ als een cadeaumand met Franse delicatessen, boordevol eersteklas en overheerlijke producten uit Frankrijk.

Onze heerlijke cadeaupakketten zijn het perfecte geschenk voor uw zakenrelaties en/of personeel.

Eindejaarsgeschenken

Vier de oud en nieuw met een SooFrench verwenpakket! Wij bieden prachtig ingepakte geschenkpakketten die bestaan uit een selectie van onze heerlijke Franse lekkernijen. Het perfecte cadeau voor familie en vrienden, maar ook voor uw collega’s, klanten of partners.

Meer weten over onze cadeaupakketten?

Wilt u meer weten over onze cadeaupakketten, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op. Alles is bespreekbaar!

Bij SooFrench denken we graag met u mee. We hebben prachtige kerstgeschenken en relatiegeschenken samengesteld met heerlijke Franse lekkernijen. Ideaal om te geven aan familie en vrienden of uw relaties. We maken passende pakketten voor verschillende budgetten.